Akreditované kurzy MŠMT v Human Garden

Další úspěšný krok k posílení kvality našich služeb a produktů. V zaří 2020 jsme s radostí shrnuli 8 let existence Human Garden na trhu. Tento měsíc jsme odbdrželi další radostnou zprávu – 4 námi vybrané kurzy jsou akreditované kurzy MŠMT.

Proč máme takovou radost a k čemu je akreditace kurzů dobrá?

Získání akreditace je pro nás určitě známkou kvality, kterými se prokazují naše produkty a služby. Zároveň jsou také potvrzením kvality našich lektorů. Kromě toho, že jsme jako společnosti Human Garden získali akreditaci na 4 vybrané kurzy, stali jsme se také akreditovanou institucí k provádění vzdělávacích programů akreditovaných pr účely zákona č. 563/2004 Sb., Č.j. MSMT – 42291/2020-1.

Pro vás jako účastníky našich kurzů je to také záruka kvality získaných znalostí a každý účastník od nás obdrží certifikát/ osvědčení o abslovování kurzu, který je akreditován pro určitým číslem na Ministerstvu školství ČR. Tyto vybrané kurzy prošly kontrolou odborné poroty na MŠMT a vy víte, že investice do našich kurzů má rozhodně smysl.

Jaké jsou tedy akreditované kurzy MŠMT v Human Garden?

Zajímavá témata, že?

A určitě tím nekončíme. Na jaře 2021 plánujeme stvrdit kvalitu našich produktů akreditací MŠMT u dalších kurzů Human Garden.

Napište nám a realizace může proběhnout přímo ve vaší společnosti.

Nyní můžeme školit také online!

 

Autor: Eva Machová

Enthusiastic member of Human Garden