Garden Coffee #8 – networking 2021

V září 2020 to bylo již 8 let, kdy Human Garden spustila svoje služby. Od té doby jsme vaším partnerem při změnách a transformacích. Sledujeme nové trendy a aplikujeme praktické nástroje a techniky do současného řízení firem. Věříme v profesionalitu, flexibilitu a férový přístup. Zároveň to je také krásných 7 let od doby, kdy jsme spustili první sérii společných setkání GARDEN COFFEE, kde společně s vámi podporujeme networking.

Od roku 2013 pořádáme pravidelná setkání ve znamení netwrkingu – Garden Coffee u nás v Human Garden. Společně se dělíme o zkušenosti z našich společných oborů a diskutujeme na rozličná a pestrá témata.

Rok 2020 byl pro nás v mnohém nový, asi tak jako pro všechny kolem nás. Poprvé jsme Garden Coffee pořádali online. Byla to pro nás nová a v danou chvíli nečekaná výzva. Zároveň to byla pro nás obrovská zkušenost.

A co nám tato nová zkušenost přinesla?

  • překročili jsme svůj vlastní stín, nadechli se a hrdě otevřeli dveře do světa nových techologií
  • udělali jsme krok za hranice a náš networking posunuli dál, protože naši hosté byli nejen z různých koutů České republiky, ale i Slovenska
  • přivítali jsme mnohem vyšší počet učastníků, než by se vešlo k nám do prostor Human Garden

V tuto chvíli již připravujeme novou sérii pravidelných networkingových setkávání na rok 2021, Garden Coffee #8. I přes několik pozitiv, která nám nová zkušenost s online vysíláním přinesla, doufáme, že budeme moci navázat osobními „networkingy“ Garden Coffee, přímo u nás v Human Garden na Praze 1.

 

A jaká budou ústřední témata Garden Coffee #8?

To si s dovolením necháme ještě chvilku pro sebe.

Ale věřte, že se budete mít na co těšit. Hlavní roli tam budou hrát souhra zkušeností, inspirace a spolupráce.

Stačí, když nás nepřestanete sledovat a již brzy se dozvíte více.

 

www.humangarden.com

Autor: Eva Machová

Enthusiastic member of Human Garden